dimecres, 13 de juny del 2012

Integració d’idiomes


És possible que a traves de l’estimulació auditiva sigui possible reduir el temps d’integració d’un nou idioma??

Com deia el Dr. Alfred A. Tomatis, “allò que la oïda no pot escoltar, la veu no ho pot reproduir”


L’oïda s’ha de preparar per integrar les freqüències pròpies que corresponen a cada idioma perquè, només així el cervell les pot integrar i reproduir.

Cada idioma se situa en un rang determinat de freqüències sonores i tenen un patró d’entonació particular. Una oïda acostumada a un cert medi lingüístic experimenta certes dificultats en captar amb precisió els sons d’un altre idioma. I si l’oïda no capta aquests sons la veu no el pot reproduir.



El fet que el ventall de freqüències del espanyol sigui menys ampli que el d’altres idiomes representa una dificultat afegida, així per exemple un espanyol tindrà més dificultat per aprendre l’alemany que a l’inrevés.

El solisten® IL és un dispositiu, tecnològic basat en l’eficaç mètode Tomatis®, que permet una reeducació auditiva especialment dissenyada per facilitar la integració i adquisició de l’idioma estranger, tal com conflueix el estudi “Eurocopter”,  ja que es redueix en un 25% el temps d’aprenentage d’un nou idioma.

El valor didàctic, la creativitat i la innovació d’aquest producte ha estat galardonat en la categoria MILLOR PRODUCTE en els premis  INNOVA 2012.